Κουφώματα Αλουμινίου – Επένδυση Ζωής

Τα κουφώματα αλουμινίου χαρίζουν σε μια κατοικία πολύ περισσότερα από υψηλή αισθητική και ασφάλεια. 

Εξασφαλίζοντας μοναδική θερμομόνωση, συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, μειώνοντας την ανάγκη κλιματισμού (θέρμανσης και ψύξης) των εσωτερικών σας χώρων στο ελάχιστο. 

Ναι, τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν επένδυση – όχι μόνο οικονομικά, αλλά και για την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. 

Άριστη ηχομόνωση, ενισχυμένη ασφάλεια, αψεγάδιαστη αισθητική. Όσο για την τοποθέτηση, αυτή την αναλαμβάνουμε εμείς! 

Κουφώματα Αλουμινίου – σε Κάθε Γωνιά της Θεσσαλονίκης

Με πείρα 15 ετών στο εμπόριο εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα, και άριστη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κουφωμάτων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προσωπικού σας χώρου. 

Κουφώματα Αλουμινίου «Κ. Θώμου» – Γιατί να Επιλέξετε Εμάς; 

Δεν είναι απλά λόγια, ή διαφημιστικές αερολογίες· πράγματι έχουμε την πείρα, την τεχνογνωσία και το μεράκι που χρειάζεται για ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα! 

Απόδειξη; Οι άνθρωποι που σας μίλησαν για μας· τα σχόλια των πελατών μας· η επιτυχημένη πορεία μας σε έναν χώρο με τρομερό ανταγωνισμό και υψηλές απαιτήσεις. 

Υπάρχουν, όμως, μερικοί ακόμα λόγοι για να μας επιλέξετε: 

  • Ακόμη Χαμηλότερο Κόστος Αγοράς και Τοποθέτησης 

Η επιχείρησή μας δεν διατηρεί φυσικό κατάστημα και έκθεση κουφωμάτων. Το κατάστημά μας είναι εξολοκλήρου ηλεκτρονικό, διατηρώντας έτσι τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής μας στο ελάχιστο δυνατό – γεγονός που μας επιτρέπει να μειώνουμε σημαντικά το κόστος αγοράς αλλά και τοποθέτησης σε κουφώματα αλουμινίου παντός τύπου!

Με τον τρόπο αυτό, προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα των υλικών ή της εργασίας. 

  • Προσωπική Σχέση με τον Κάθε Πελάτη

Κάτι που μας ξεχωρίζει, είναι ότι σε όλη τη διαδικασία εξυπηρέτησης του πελάτη, δεν χρησιμοποιούμε μεσάζοντες. 

Μαζί επιλέγουμε τα κουφώματα αλουμινίου που χρειάζεστε, μαζί παίρνουμε τις διαστάσεις, μαζί τα τοποθετούμε – και μαζί βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας συνεχές και άριστο τεχνικό σέρβις οποτεδήποτε το χρειαστείτε. 

Γιατί, εσείς, είστε οι διαφημιστές μας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά σήμερα κιόλας!

Εμπόριο, τοποθέτηση και σέρβις κουφωμάτων αλουμινίου σε Θεσσαλονίκη, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα!

Close My Cart
Close Wishlist

Recently Viewed

Close

New here? Create an account

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Close

Close
Navigation
Categories